Sanne’s verhaal


Ik ben Sanne!

De naam van mijn bedrijf verklapt eigenlijk al wel wie ik ben… Ik ben Sanne van Duuren!

Vanuit huis is ons lekker en bourgondisch eten met de paplepel ingegoten, waardoor ik al vroeg in mijn kinderjaren een passie voor lekker eten heb ontwikkeld. Het begon 30 jaar geleden met mijn eerste bijbaantje in een eetcafé. Zo is de liefde voor eten en koken verder ontwikkeld.

Van bijbaantjes tot 5-sterrenhotels

In mijn tienerjaren begon ik in allerlei bijbaantjes als serveerster in verschillende restaurants, mondde al snel uit naar een overstap naar de keukens van een grote variëteit aan hotels en restaurants. Ik raakte bekend met keukens van allerlei typen restaurants, zo ook van verschillende landen en culturen. Ik werkte van eetcafé tot restaurant en van 5-sterrenhotels tot privé-chef op zeiljachten op de wateren van de Middellandse zee!

Doordat ik in verschillende keukens in verschillende landen heb gestaan, gebruik ik mijn kennis van de kruiden en specerijen graag om lekkere nieuwe combinaties te maken. Ik gebruik zowel als de Mediterrane keuken ook heel veel van de Noord Afrikaans en Aziatische keuken.

Ik heb ook een grote passie voor het maken van patisserie en andere zoete en zelfs hartige lekkernijen. Ik heb 10 jaar geleden in een hotel op Corsica het geluk gehad met een geweldige Franse patissier te mogen werken die mij veel kneepjes van het vak heeft geleerd, die ik vervolgens steeds verder ben gaan ontplooien.

Zo heb ik veel gereisd en op mijn reizen altijd wel ergens in een regionale keuken gestaan of een kookcursus gedaan om de specialiteiten van dat land te leren kennen.

Sanne van Duuren = passie voor culinair

Door mijn passie voor koken is mijn ‘culinaire repertoire’ en zijn de mogelijkheden eveneens erg breed. Hierdoor kan ik u als klant een breed palet aan culinaire diensten aanbieden.