Streetfood


Streetfood

Als cateraar verzorgen wij heerlijke, duurzame en pure gerechten op je feestje, evenement of andere bijeenkomst. Naast diverse smaakvolle gerechtjes hebben wij ook de mogelijkheden om een trendy en sfeervolle foodcorner neer te zetten vanuit waar wij de gerechten serveren. Dit geeft een sfeerbeleving door de aankleding van onze bar van steigerhout, Jerk-pan BBQ, lampionen, planten, vuurkorven en andere aankleding.

Op mijn reizen door Azie en Zuid Amerika was één van mijn passies het bezichtigen (en proeven) van de overheerlijke, lokale gerechtjes die in de vele stalletjes op straat verkrijgbaar waren. Ik vond het dan ook geweldig om met de “locals” de keuken in te duiken of wat kookworkshops te volgen om daar kennis op te doen over hun traditionele gerechten. 

Ik heb op basis van deze ervaringen en door een passie voor het zogenaamde ‘Low and Slowcooking’ op de BBQ een eigen foodcorner ontwikkeld. Wij grillen en roken ons regionaal verkregen duurzaam weidevlees op open vuur in onze authentieke, custom-made ‘Jerkpan’.

Ik laat je graag kennismaken met de volle en pure smaken een broodje pulled pork, brisket, picanha, jerkey chicken, oerburger gemaakt van 100% rib-eye en andere lekkere specialiteiten van onze grill. Onze sauzen en pickles worden vers gemaakt.

Een extra sfeer creëren we graag door op locatie een stukje ‘live cooking’ te demonstreren en ter plekke het vlees te grillen en te roken. Wilt u graag een geheel aangeklede streetfood corner op uw feestje neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

Hieronder een aantal voorbeelden van de streetfood corners die wij voor u neer kunnen zetten. Uiteraard kan in overleg alles aangepast worden naar uw zin. Wij verzorgen ook BBQ’s in de winter met wat sfeervolle vuurkorven en zitjes.

Onze Streetfood corners: 

 

Neem gerust even contact met mij op voor beschikbaarheid en tarieven!