Vergaderlocatie regio Tilburg


Als vergaderlocatie in de regio Tilburg werken wij in Oirschot (gelegen tussen Eindhoven en Tilburg) samen met de Beukenhof.

Deze sfeervolle, huiselijke boerderij is een prachtige locatie in een geweldig natuur gebied. Er zijn zalen die zich lenen voor vergaderingen, workshops, heisessies, coaching, trainingen, lunches, diners etc.

Er is zelfs de mogelijkheid te overnachten als u denkt aan een familie of team uitje of een georganiseerd weekendje weg.

Er is één sfeervolle zaal dat tot 15 zitplaatsen biedt, waar wifi beschikbaar is. Tevens kan de zaal voorzien worden van een beamer, whiteboard of flipover. De boerderij heeft een ruim en zonnig terras waar heerlijk genoten kan worden van de groene omgeving en de zon! Er is voldoende parkeergelegenheid rondom deze vergaderlocatie.

Omgeving vergaderlocatie regio Tilburg:

De Beukenhof is een oude ontginningsboerderij uit 1928, gelegen in het agrarische buitengebied van Oirschot-De Beerzen. Het riviertje de Beerze stroomt op slechts 30 meter afstand, daarachter ligt het prachtige landgoed de Baest.

Het historische dorp Oirschot ligt op 3 kilometer afstand en is beslist de moeite waard. Er is een bloeiend cultureel leven en er zijn allerlei uitgaansmogelijkheden.

Een ideale omgeving om tijdens een vergadering, training of ‘hei-sessie’ een frisse neus te gaan halen en de prachtige natuur, landgoed of oude historisch dorp te bewonderen.

Buitenbusiness