Freelance kok


Freelance kok

In de loop der jaren heb ik als freelance kok een ruime kennis en ervaring opgebouwd in verschillende type keukens in veel verschillende landen. Ik heb bewust gekozen om in diverse keukens mee te draaien om kennis op te doen over de eetgewoontes en specerijen gebruik en zo als freelance kok échte kwaliteit kan bieden.

Zo heb ik op Corsica in de patisserie gewerkt en veel over de Franse keuken geleerd maar ook de Italiaans, Spaans, Japanse keuken. Ik heb cursussen gevolgd in Indonesië, Thailand en Marokko omdat ze hier weer met hele andere producten en specerijen koken en dit kan je dan weer meenemen om leuke gerechten neer te zetten. Ik heb de laatste 4 jaar als privé kok gewerkt op jachten met veel plezier. Sinds 2011 woon ik weer permanent in Nederland en ben voor mezelf begonnen als cateraar en freelance kok.

Inhuren van freelance kok

Wanneer u als restauranthouder of cateraar handen tekort komt in uw keuken, dan kunt u mij als freelance kok of chef inhuren.

Neem gerust even contact met mij op voor beschikbaarheid en tarieven!